Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 1

Veiling loopt tot

5 september, 22:37

Thomas Keller- The Complete Thomas Keller / The French Laundry Cookbook & Bouchon. 2 gebonden delen met stofomslag. 1999. Artisan- New York, The French Laundry Cookbook: 322pp. Boek, band en stofomslag zijn in zeer goede conditie. Net als de cassette. Boek is in schone staat d.w.z. geen notities, aantekeningen, onderstrepingen, butsen, vouwen, stickers etc. Bouchon. 341pp. Ook dit boek is in zeer goede en schone staat. Wel een klein scheurtje in de rug van het stofomslag.Thomas Keller staat bekend om zijn culinaire vaardigheden en hoge eisen. Hij heeft een verzameling restaurants opgericht die een nieuw paradigma vormt binnen het horecaberoep, waaronder The French Laundry en Bouchon in Napa Valley en Per Se, in New York. Hij is de eerste en enige Amerikaanse chef-kok die meerdere driesterrenbeoordelingen heeft van de prestigieuze Michelin-gids, evenals de eerste Amerikaanse mannelijke chef-kok die wordt aangewezen als een Chevalier van The French Legion of Honor. Hij heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de "Chef of the Year" Award van het Culinary Institute of America en de "Outstanding Chef" en "Outstanding Restaurateur" Awards van de James Beard Foundation. H
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels