Antiek Klassieke kunst Moderne en hedendaagse kunst

Veilinghuis van Spengen

Veilinghuis van Spengen organiseert al sinds 1946 veilingen. Het veilinghuis organiseert tegenwoordig 6 keer per jaar een uitgebreide kunst en antiekveiling. Jaarlijks worden ongeveer 18.000 kavels geveild en veilinghuis Van Spengen mag zich daarmee tot één van de grotere veilinghuizen van Nederland noemen.

Het inbrengen van objecten voor een veiling is bij veilinghuis Van Spengen mogelijk tijdens een speciale ‘inbrengperiode’. U kunt dan langskomen bij Van Spengen in Hilversum voor een kosteloze en vrijblijvende taxatie van de goederen die u wilt laten veilen. Als het om grotere objecten gaat, zoals complete verzamelingen of inboedels, dan kan de taxatie ook thuis plaatsvinden. Na de taxatie hoort u of de betreffende zaken te veilen zijn en wat de verwachte opbrengst zal zijn.

Regelmatig komen er bij veilinghuis van Spengen bijzondere objecten onder de hamer. Zo werd in 2017 een schilderij dat gemaakt is door prins Bernard voor 1800 euro geveild bij van Spengen. Ook 11 objecten uit de nalatenschap van koningin Juliana werden bij van Spengen geveild. De spullen brachten gezamenlijk 13.000 euro op.

Adres

Koninginneweg 25
1217 KR Hilversum

Veilingagenda

Dit zijn de komende veilingen bij dit veilinghuis:
(31 aug - 5 sep) Veilinghuis van Spengen: Kunst- en Antiekveiling