Antiek Klassieke kunst Moderne en hedendaagse kunst

Veilinghuis de Ruiter

Veilinhuis de Ruiter in Klaaswaal (Zuid-Holland) is al vele jaren een gerenomeerd veilinghuis. Bij Veilinghuis De Ruiter treft u veilingen van goud en zilver, kunst en antiek, munten en bankbiljetten, horloges, sieraden en juwelen, en meer. De veilingen kenmerken zich door een mix van mooie objecten. Van veel verhandelde scherp geprijsde stukken tot unieke topstukken van hoge waarde.
Heeft u bijzondere of gewilde objecten die u graag wilt laten veilen? Bij Veilinghuis De Ruiter zijn ze al meer dan 30 jaar actief in het zoeken en aanbieden van bijzondere objecten voor klanten wereldwijd.
Veilinghuis de Ruiter komt regelmatig in het nieuws met mooie opbrengsten. Zo werd in oktober 2019 een zeldzaam bankbiljet van duizend gulden uit voormalig Nederlands-Indië bij Veilinghuis De Ruiter geveild voor 41.000 euro. Het hoogste bod werd uitgebracht door een verzamelaar uit Indonesië. Een jaar eerder kocht een Russische verzamelaar via het veilinghuis een Russische huwelijkspenning uit 1841 voor maar liefst 37.000 euro. Hij was er speciaal voor naar Nederland afgereisd. Tijdens dezelfde veiling werd een Rolex GMT-master horloge geveild voor 10.000 euro. Het horloge was tijdens de Vietnam-oorlog gedragen door een Australische sergeant.

Adres

Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal
tel: 0186-746746

Veilingagenda

Dit zijn de komende veilingen bij dit veilinghuis:
Van dit veilinghuis zijn geen veilingen bij ons bekend.