Munten (wereldwijd) Postzegels

Corinphila Veilingen

Corinphila Veilingen is gespecialiseerd in postzegels, poststukken, prentbriefkaarten, munten, penningen en bankpapier. In 2010 is het bedrijf overgenomen door de Global Philatelic Network-groep en krijgt daarmee gerenommeerde zusterbedrijven in Duitsland, Zwitserland, Hong Kong en de Verenigde Staten. Corinphila Veilingen houdt 2 grote internationale veilingen per jaar in het eigen pand. Deze veilingen zijn wereldwijd live te volgen via het internet. Iedere veiling bestaat uit zo’n 4.000 kavels.

Van iedere veiling is een full colour veilingcatalogus beschikbaar die wereldwijd wordt verstuurd aan een paar duizend verzamelaars en handelaren en tevens online op onze website te vinden is.

Regelmatig worden bij veilinghuis Corinphila bijzondere stukken geveild. Zo kwam in 2018 een ongeopende brief aan de vader van Anne Frank (Otto Frank) bij Corinphila onder de hamer. Het gaat om een vrij dikke brief die in 1942 naar het huis van de familie Frank aan het Amsterdamse Merwedeplein zou zijn gestuurd toen het gezin al was ondergedoken. Volgens Corinphila is de brief voor 9.500 euro geveild.

Adres

Mortelmolen 3
1185 XV Amstelveen
tel: 020 – 624 97 40
e-mail: info@corinphila.nl

Veilingagenda

Dit zijn de komende veilingen bij dit veilinghuis:
Van dit veilinghuis zijn geen veilingen bij ons bekend.