Oldtimers

Classic car auction

Classic Car Auctions is een veilinghuis met locaties Uithoorn, Emmeloord en Amsterdam. Veilinghuis Classic Car Auctions is gespecialiseerd in online koop en verkoop van klassieke of speciale auto’s. Regelmatig komen bij Classic Car Auctions Ferrari’s, Maserati’s, Porsches of Jaguar’s onder de hamer. De doelstelling van het veilinghuis is om auto’s te veilen van voor 1990 of auto’s die op het moment dat ze de fabriek verlaten al bijzonder zijn.

De opzet is dat een breed publiek en een grote collectie klassiekers een aantal keren per jaar bij elkaar komen via de website en in het veilinggebouw, waar de aangeboden auto’s tijdens de kijkdagen te bezichtigen zijn. Van de aangeboden auto’s worden uitgebreide rapporten alsook een fotoreportage gemaakt. Deze zijn te zien op de site, zodat iedere koper een goed inzicht krijgt in de aangeboden collectie.

In de zomer van 2018 kwam Classic Car Auctions in het nieuws toen het veilinghuis een grote veiling organiseerde met klassieke Porsches. Bijzonder aan de veiling was dat er zowel Porsches in topconditie werden geveild als Porsches die compleet verroest waren en met plakband bij elkaar gehouden moesten worden.

Adres

Anthony Fokkerweg 7
422 AE Uithoorn
tel: (+31) 06 33 33 35 39

Veilingagenda

Dit zijn de komende veilingen bij dit veilinghuis:
Van dit veilinghuis zijn geen veilingen bij ons bekend.