Ga naar de inhoud

Helaas! Dit kavel is gesloten.

Bekijk hier onze open kavels in de categorie Boeken en historische memorabilia.

Bekijk alle boeken en historische memorabilia
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 45

Veiling loopt tot

6 september, 22:04

Zeldzaam verzamelwerk van deze grote auteur uit de Rothschild-keukens waar hij destijds een leerling was van Louis Haas die een ongelooflijke carrière maakte bij de keizer van Duitsland, koning Willem en koningin Augusta van Pruisen. Hij was met name de kok bij de Oostenrijks-Hongaarse ambassade, gevestigd in Hôtel Matignon in Parijs, ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Verbazingwekkend - Dit tweede deel bevat meer dan 1.400 recepten van de Franse school, toegepast op servies in Russische stijl - Daar vindt u verfijnde en smakelijke gerechten, zoals Joinville diepvriespudding, lente-ossenhaas, geroosterde houtsnippen met korst, aardbeiencharlotte, enz. U zult ook de illustraties waarderen die bij de tekst staan en die u de details en processen van het koken laten zien - La Cuisine Classique is daarom een zeldzaam en kostbaar werk, dat de passie en knowhow van de Franse keuken met u zal delen - Urbain Dubois & Emile Bernard - Klassieke keuken - 1890 - E. Dentu - Tweede deel: 508 pagina's. Goede staat van de band, boek in de groene halfleren uitgave, gebruikssporen, gewreven hoeken, rug met nep-opstaande banden versierd met vergulde filets, vergulde titels en volumenummers - Goede staat van binnenwerk, foxing, werk geïllustreerd met talrijke gegraveerde platen, gemarmerde... lees verder bij Catawiki
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels