Prachtig illustrerad kookboek referentie, bedoeld voor het instrueren van koks volgens eenvoudige en economische methoden.Met meer dan 500 tekeningen, biedt hij meer dan 1600 recepten die huiselijke keuken, patisserie, kantoor, evenals de keuken voor zieken en kinderen omvatten.Dubois pleit voor een praktische en toegankelijke pedagogiek, geschikt voor eenvoudige maaltijden en verfijnde banketten, terwijl ook aandacht wordt besteed aan hygiëne, Franse en Russische serveerstijlen, en huishoudelijke organisatie.Dit boek belichaamt de culinaire overleveringsgeest van de 19e eeuw, tussen bourgeoisie traditie en gastronomisch-modernisme.Urbain-Dubois - École des cuisinières - 1926 - Ernest Flammarioncxxxii+692 pp.Goede staat van de band, werk in volledige rode linnen omslag beschermd met plastic en voorzien van blinddruk, gebruikssporen, gladde rug, verguld titels en naam van de auteur.Goede binnenstaat, enkele vlekken, titel in rood en zwart, werk met 1.600 recepten en 500 tekeningen in en buiten de tekst.Leveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.