Gesigneerd exemplaar door Pierre GagnairePierre Gagnaire is geboren in 1950 en groeit op in een familie van restauranthouders, wat hem inspireert om een klassieke opleiding in de keuken te volgen. Hij begint zijn carrière in het familiebedrijf "Le Clos Fleuri" in Saint-Étienne. In de jaren 1970 werkt hij bij "Tante Alice" en later bij "Lucas Carton" in Parijs onder leiding van Alain Senderens. In 1981 opent hij zijn eerste restaurant in Saint-Étienne, waar hij snel twee Michelinsterren behaalt. Echter, financiële problemen dwingen hem in 1996 te sluiten. Hij heruitvindt zichzelf door een gelijknamig restaurant in Parijs te openen dat in 1998 drie Michelinsterren ontvangt.Pierre Gagnaire is ook een productieve auteur. In 2007 publiceert hij "Alchimistes aux fourneaux," een boek dat de geneugten van de traditionele Franse keuken verkent. In 2010 werkt hij samen met Chilly Gonzales om "Pierre Gagnaire - Chilly Gonzales Bande originale" te creëren, een boek dat koken en muziek combineert.De keuken van de 5 seizoenen van Pierre Gagnaire (2016) is een boek met innovatieve recepten waarin de beroemde chef-kok Pierre Gagnaire de rijkdom van de producten van elk seizoen verkent met creativiteit en passie.Uitgegeven in 2018, Als een chef is een gids waarin de sterrenchef zijn technieken... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.