Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 16

Veiling loopt tot

13 juni, 22:35

Bekijk exemplaar van dit voortreffelijke kookboek dat gastronomie en humor combineert -Dit woordenboek beperkt zich niet tot recepten: het viert de kunst van tafel met geestige definities, woordspelingen en een vrolijke benadering van koken. Gaston Derys, gastronomisch criticus uit de jaren 1920, brengt zijn cultuur en plezier in goed eten in, waardoor dit werk zowel vermakelijk als leerzaam is.Robert-Robert & Gaston Derys - Woordenboek van de feestelijke gastronomie - 1930 -Correcte toestand van de binding, werk in zijn originele geïllustreerde zachte kaft, losgeraakt, gekartelde hoeken, lichte vuilheid, mooie kleurengravure op de voorzijde.Goede interne staat, enkele roestvlekken, kleine scheurtjes aan de rand van sommige pagina's, teksten in twee kolommen.Leveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels