Bel exemplaar geïllustreerd van het beste en meest complete boek van deze grote Parijse chef-kok die werkzaam was in "au Grand Véfour".De eerste editie dateert uit 1965Met dit boek lijkt koken een kinderspel omdat de recepten binnen ons bereik liggen.Het wordt geïllustreerd met foto's en kleurkaarten van Ch. Affif, talrijke zwart-witfoto's voor de recepten 'stap voor stap', om de basis technieken en découpages te leren.Un onmisbaar voor elke kookliefhebber, amateur als professional!Raymond Oliver / Ch. Affif - De keuken, zijn technieken, zijn geheimen - 1972 -Goede staat van de binding, werk in zijn volledige originele beige geteerde kartonnen omslag, enkele vlekjes, titel en auteur in rood.Zeer goede binnenstaat, werk versierd met mooie kleuren- en zwart-witfoto's, fris.Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.