Prachtige editie van dit praktische kookgids, geschreven door een voormalig cordon bleu, die je de beste methoden leert om uitstekend te koken tegen een zeer lage prijs.Hier vindt u verschillende recepten, variërend van soepen tot desserts, inclusief braadstukken, sauzen, groenten, gebak, enzovoort. U vindt ook adviezen over het kiezen, bewaren en bereiden van voedingsmiddelen.Deze editie bevat: De kunst van het maken van de eer van een tafel, het snijden van alle soorten vlees, gevogelte, wild, vis, het samenstellen van het menu van een maaltijd, enz.Nieuwe editie, uitgebreid met verschillende nieuwe stoofschotels en diverse recepten voor likeurenMenon - De Bourgeoise Kokin gevolgd door het Kantoor - 1753 - François FoppensCorrecte toestand van de binding, werk in volledig oud leer, gebruiksslieten, scheur op de rug, afgeronde hoeken en koppen, rode sneden, versierde rug met nerf, verguld titel.Goede binnenstaat, verkleuringen en vochtplekken, kleine wormgangen, vinjet op bladzijde van de titelLeveringservice verzekerd binnen enkele dagen.
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.