Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 38

Veiling loopt tot

3 oktober, 22:16

Waardevolle uitgave van deze praktische en uitgebreide gids voor dagelijks koken, zowel op het platteland als in de stad. Het bevat meer dan 1500 recepten uit de Franse keuken, maar ook uit Engelse, Duitse, Vlaamse, Poolse, Russische, Spaanse en Italiaanse keukens...Hij zal je leren hoe je eenvoudige en betaalbare gerechten kunt bereiden, maar ook meer verfijnde en elegante. Hij zal je ook advies geven over nieuwe keukengerei, instrumenten en processen, vergezeld van verklarende cijfers.De verkoop van wijn, wild, vis, desserts, gebak, evenals buitenlandse keukens (vervolg) ...Hij zal u laten zien hoe u aan tafel moet serveren en snijden, met illustratieve cijfers. Hij zal u informeren over de vastendagen, de gerechtenkaart volgens de serveerrichting, en de middelen.De heer Louis Eustache Audot - De kok van het platteland en de stad, of een nieuwe economische keuken - SD (circa 1873)-> 485 pagina'sGoede staat van de band, boek in de originele bruine halflederkleur, slijtage door gebruik, vergulde randen, gladde versierde rug, vergulde titel -Goede staat van het binnenwerk, echter ontbreekt de titelpagina, lichte vervuiling en enkele kleine scheurtjes, verkleuring, werk versierd met prachtige gravures in de tekst, gemarmerde schutbladen -Leverkingsdienst verzekerd binnen enkele dagen
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels