Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 250

Veiling loopt tot

19 september, 22:34

EMY.De kunst van het goed maken van ijsjes of de ware principes voor het invriezen van verfrissingen.De manier om allerlei samenstellingen voor te bereiden, hoe ze te laten nemen, om er vruchten, cannelons en allerlei soorten kazen van te maken... Met een verhandeling over mousses. Een zeer nuttig werk voor degenen die ijs of bevroren kazen maken.Paris, Le Clerc, 1768Petit in 8 volle veau marbré, rug met nerf, rode randen (titelblad ontbreekt, epidermures, hoeken en kapiteel versleten) (bindwijze uit die tijd).Frontispice, titel, VIII-242 bladzijden, 2 niet-genummerde bladzijdes, 2 losbladige platen (goede binnenstaat).Eerste en enige editie die is verschenen. Mooie frontispice met het beeld van Amor die ijs bereidt en twee platen met gereedschappen.Vicaire 328, Bitting 144-145.Libraire XVIIIe eeuw:In de Tempel van MinervaBij Pavie, Libraire, Canton des Flamands, tegenover de Salle du Spectacle, in La Rochelle.
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels