Conditie: Als nieuw, ongebruiktLeeftijd :2020+Materiaal: staal en botOost-AziëHet is gemaakt van roestvrij staal. Het handvat is van bot. Er staat een poedercode op.Staal is een type staallegering dat een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, wat roestvrijstalen messen hun corrosiebestendigheid geeft.Eenvoudig te onderhoudenNiet zo broos als koolstofstaal.Schenkuiltje: vlees van botten scheiden en tegelijkertijd de hoeveelheid verspild vlees verminderen.door het kraakbeen snijdenprecies vet verwijderenvis fileren chefmes: kruiden en noten snijdenSnijden en in blokjes snijden van fruit, groenten en vleesfijngesneden en geperste knoflookhet doorsnijden van meloenenCleaver: gemakkelijk vlees, botten en dichtgeweven voedingsmiddelen af te breken. Ze hebben een korte, brede lemmet dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn voor hakken en snijden met een op- en neergaande beweging. De lengte van het lemmet van een cleaver varieert van 10 tot 25 centimeter, waarbij 18 centimeter de meest populaire maat is.Slagersmes: heeft een lang, gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt bij het schoon en gemakkelijk door het vlees snijden met een zaagbeweging.Doorbreken van huid, kraakbeen en botten.Portionering van grote stukken vlees, inclusief hele karkassen, ribbenracks en primal cuts van rundvlees.Vet en pezen verwijderen Mesonderhoud: correct slijpen, reinigen en opbergen zijn allemaal belangrijke... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.