Conditie: Als nieuw, ongebruiktLeeftijd :2020+materiaal: staal en pakka houtOost-AziëHet is gemaakt van roestvrij staal. Het handvat is van blauwe steen. Het heeft een poedercode erop.staal: is een soort staallegering die een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, waardoor roestvrijstalen messen corrosiebestendig zijn.Gemakkelijk te onderhoudenNiet zo broos als koolstofstaalUitbeenmes: vlees van botten scheiden en tegelijkertijd de hoeveelheid vleesverspilling verminderendoor kraakbeen snijdennauwkeurig vet trimmenvis filerenKoksmes: kruiden en noten hakkenhet in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vleesknoflook fijnhakken en plettenmeloenen doorsnijdenHakmes: breekt vlees, botten en dichte voedingsmiddelen gemakkelijk af. Ze hebben een kort, breed lemmet dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op-en-neergaande beweging. De lengte van het lemmet van een hakmes varieert in grootte van 4 tot 10 inch, waarbij 7 inch de meest populaire maat is.Slagersmes: heeft een lang, gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, waarmee u vlees netjes en gemakkelijk kunt snijden met een zagende beweging.Door huid, kraakbeen en botten snijdenHet portioneren van grote stukken vlees, waaronder hele karkassen, ribben en stukken rundvleesVetten en pezen afsnijden Onderhoud van messen: goed slijpen, schoonmaken en opbergen zijn allemaal belangrijke tips voor de veiligheid... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.