Nieuw, ongebruiktLeeftijd 2020+Materiaal: Resin en hoogwaardig staalJapanDit zijn zeer speciale messen die je in je keuken moet hebben, zeer scherp en uiterst elegant. Ze zijn er in 5 verschillende soorten en toepassingen. Poedercoating wordt aangebracht op messen om ze mooier en eleganter te maken.PoedercoatingWordt toegepast als een droge poeder dat elektro-gestuurd is en vervolgens op het mes wordt gebakken bij hoge temperaturen. Dit creëert een hard gebonden afwerking die krasvast, chipping-bestendig en kleurvast is. Een uiterst harde en slijtagebestendige coating die de snijkwaliteit en duurzaamheid verbetert.Roestvrij staal: dat een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, wat de roestbestendigheid van stalen messen geeft.gemakkelijk te onderhoudenniet zo bros als koolstofstaalKoksmes: is het veelzijdigste type keukengerei, waardoor het een onmisbaar item is in elke keuken.Hak kruiden en notenIn/wijn/hakken en snijden van fruit, groenten en vleesFijnhakken en pletten van knoflookHet snijden van meloenenCleaver: gemakkelijk vlees, botten en dicht voedsel afbreken. Ze hebben een korte, brede blad dat lijkt op een bijl met een rechte snede, waardoor ze handig zijn voor hakken en kloppen met een op en neer gaande beweging.Groenten snijdenVlees snijden en mals makenknoflook plettenSlagersmes: heeft een lang, gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt bij het schoon en... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.