Nieuw, ongebruiktLeeftijd: 2020+Materiaal: olijfhout en zwart g 10Oost-AziëMeticuleus met de hand vervaardigd met precisie en passie, zijn deze messen een ware lofzang op de kunst van het messenmaken. Met prachtige handgrepen die elegantie en charme uitstralen, is deze set een must-have voor elke veeleisende chef of kookliefhebber. De messen hebben een perfecte gewicht en balans.Het grootste mes is 12 inch tot 8 inch.Cleaver: een zwaar, breedbladig mes of lange bijl, vooral gebruikt door slagers voor het snijden van vlees in stukken of porties.Een koksmes is een veelzijdig keukengerei dat gebruikt kan worden om ingrediënten te snijden, hakken en in blokjes te snijden met precisie. Koksmessen hebben doorgaans een scherpe punt en een opvallende rand met een aflopende curve. De curve vergemakkelijkt het snijden en stelt je in staat om de kenmerkende wiegbeweging van het mes uit te voeren.Een fileermes is een soort keukenmes met een scherpe punt en een smalle lemmet. Het wordt gebruikt bij voedselbereiding om de botten van gevogelte, vlees en vis te verwijderen.Slagersmessen zijn keukensmessen met een gebogen lemmet. Ze worden gebruikt om grote dierenhuiden in kleinere porties te snijden. Er zijn verschillende soorten slagersmessen, evenals verschillende maten en vormen.Een schilmesje is eigenlijk een klein koksmes met... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.