Conditie: Als nieuw, ongebruiktLeeftijd: 2020: Hout en gevouwen staalOorsprong: NOORD-AMERIKALaag koolstof- en hoog koolstofmengsel, meerdere malen gelast, gesmeed en gehamerd om tot 200 lagen te verkrijgenhouten handvat is gemakkelijk vast te houden en te hanteren, zwarte g 10 bolsters zijn geïnstalleerd om de schoonheid van de messen te vergrotenKoksmes: is het meest veelzijdige type keukenmes en is daarom een onmisbaar item in elke keukenkruiden en noten hakkenhet in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vleesknoflook fijnhakken en plettenmeloenen doorsnijdenHakmes: breekt gemakkelijk vleesbotten en dichte voedingsmiddelen af. Ze hebben een kort, breed blad dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op-en-neergaande beweging.Groenten snijdenVlees snijden en mals makenKnoflook plettenUitbeenmes; kan een smal of breed lemmet hebben en is verkrijgbaar in flexibele en semi-flexibele uitvoeringenHet scheiden van vlees van botten en tegelijkertijd de hoeveelheid vleesverspilling verminderenDoor kraakbeen snijdenVet nauwkeurig trimmenVis fileren Schilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerkschillen van de schil voor garneringgarnalen ontdoen van hun darmkanaalovertollig vet van vlees verwijderenEen slagersmes is een universeel mes voor het villen, trimmen, fileren en snijden van... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.