Staat: als nieuw ongebruiktLeeftijd : 2020+Materiaal: hoogwaardig staal, harsRoestvrij staal: is een type staallegering dat een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, waardoor roestvrijstalen messen corrosiebestendig zijn. Roestvrij staal is niet zo bros als koolstofstaal.Boniemmes: Boniemessen worden gebruikt voor het ontbenen, trimmen en snijden van allerlei soorten dierlijke (of vis) eiwitten. Hun smalle messen kunnen variëren van rigide (om door dikke kraakbeen te snijden) tot flexibel (om tussen botten en het omliggende vlees te buigen).Koksmes: kruiden en noten hakkenhet in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vleesknoflook fijnhakken en plettenmeloenen doorsnijdenHakmes: breekt gemakkelijk vleesbotten en vast voedsel af. Ze hebben een kort, breed lemmet dat lijkt op een bijl met een rechte rand, waardoor ze handig zijn om te hakken en hakken met een op- en neergaande beweging.hun grootte varieert van 6 tot 12 inchSchilmesje: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige punt, waardoor ze geschikt zijn voor delicaat meswerkfruit snijden, hakken en in plakjes snijdenschillen van de schil voor garneringgarnalen ontdoen van hun darmkanaalovertollig vet van vlees verwijderenOnderhoud van het mes: Maak uw mes schoon zodra u het niet meer gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen.Was uw messen met de hand af in... lees verder bij Catawiki
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.