Buitengeweldig werk dat je de gastronomie in al haar facetten zal laten ontdekken -Dit boek is het resultaat van het genie en de passie van Jean-Anthelme Brillat-Savarin, een groot gastronoom en schrijver, die van smaak een kunst, een wetenschap en een filosofie heeft gemaakt.Het is een verzameling meditaties over gastronomie, die diverse en interessante onderwerpen behandelt, zoals de principes van smaak, de kwaliteiten van voedsel, de effecten van de spijsvertering, de regels van de keuken, de geneugten van de tafel, gastronomische anekdotes, originele recepten, portretten van beroemde gastroniomen, enzovoort.U zult ook kennismaken met de auteur, een charmant, geleerd en geestig man, die een rijk en bewogen leven heeft geleid.Deze editie is mooi geïllustreerd met een portret van de auteur aan het frontispice en 7 gravures door Bertall.Jean Anthelme Brillat-Savarin / Bertall - Physiologie du Goût - SD (circa 1850) - Gabriel de Gonet -xxiii+416 pagina'sGoede staat van de binding, werk in half stoffe feitzaq, rug glad, gouden titelGoede binnenstaat, enkele roestvlekken en lichte vochtplekken, dekkingen behouden, werk versierd met mooie losbladige gravures waaronder een frontispice, gemarmerde ingebonden pagina's.Leveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.