Editie origineel. Exemplaar op Hollande-papier (zonder bewijs van oplage).Gastronomisch gedicht gevolgd door honderdvijftig Alsace-gerechten (Choucroute, foie gras, vlees en wild, gevogelte, vis, escargots en kikkers, gebak, groenten, paddenstoelen en truffels …Illustratiewerk met 20 omlijstingen en 40 in-tekst vignetten door Jeanne Riss. Elke pagina is omgeven door een blauwgroene rand. De omlijstingen en vignetten met gastronomische onderwerpen worden in blauwgroen gedrukt.Gele en okergele, geïllustreerde, gevouwen omslag met een gastronomisch decor op de twee platen, eerste plaat in geel en oker, titel in zwart.Georges Spetz / Jeanne RissDe Gourmande Elzas. Gastronomisch gedicht gevolgd door 140 Alsace-receptenStrasbourg, Revue Alsacienne, 1914in-8 (26 x 18 cm); 181 blz. 1f.
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.