Receptenboek van de Compagnie Liebig. Bijgevoegd door Mevrouw H. te Rotterdam. Met adres op de achterflap: Rotterdam enz., N.V. A.J. ten Hope's Handel Mij., z.d. (rond 1915).75, (5) p., 8 gedrukt vellen op groen papier, origineel linnen.Zeer zeldzaam, geen andere exemplaren gevonden.Bericht over een verbeterde wijze van bereiden van de Stolksche of Goudsche kazen.Colofon: "Rotterdam, december 1829. Ch. Jan van Bell, voor zijn firma Van Bell en Hoogwerff, handelaren te Rotterdam."10 p., met vouw, lithografeerde plaat, latere omslag.Kleine scheur in de plaat. Met stempels van de Landbouwhoogeschool op de eerste pagina en omslag, manuscript titellabel op de voorkant.Verzamelen en etaleren in het slagersbedrijf. Handleiding samengesteld door B.J.J. Janssen en C.F.G. v. Veen, leraren aan de Eerste Nederlandse Slagersvakschool te Utrecht. Doetinchem, C. Misset, (1952).4e herz., 202 p., met 4 gekleurde platen en 229 illustraties, origineel kartonnen omslag.Handboek voor het Slagersbedrijf deel IV. Vierde druk. Rare editie.(4) Cornelis Banning. De voeding te Zaandam in 1929/1930. Proefschrift. Zaandam, H. Huisman, (1931).116 pagina's, met 20 gevouwen tabellen en "Stellingen" als ingesloten boekje, originele stijf kartonnen hoes (vlekkerig en gevouwen).
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.