Ga naar de inhoud

Helaas! Dit kavel is gesloten.

Bekijk hier onze open kavels in de categorie Boeken en historische memorabilia.

Bekijk alle boeken en historische memorabilia
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 36

Veiling loopt tot

6 september, 22:11

Uitzonderlijk werk dat je laat kennismaken met de gastronomie in al zijn facetten - Dit boek is de vrucht van het genie en de passie van Jean-Anthelme Brillat-Savarin, een groot gastronoom en schrijver, die van smaak een kunst, een wetenschap en een filosofie maakte - Het is een verzameling meditaties over gastronomie, waarin gevarieerde en interessante onderwerpen aan bod komen, zoals de principes van smaak, de kwaliteiten van voedsel, de effecten van de spijsvertering, de kookregels, de geneugten van tafel, de gastronomische anekdotes, originele recepten , portretten van beroemde gastronomen, enz. - Je maakt ook kennis met de auteur, een charmante, erudiete en geestige man, die een rijk en veelbewogen leven leidde. Deze editie gaat vergezeld van de volgende werken: Gastronomie van Berchoux en de kunst van Diner en Ville van Colnet - Brillat-Savarin - Fysiologie van smaak of meditaties over transcendente gastronomie - 1926 - Gebroeders Garnier - viii+492pp Zeer goede staat van de band, boek in mooi bruin halfleer, slijtage door gebruik, verhoogde rug mooi versierd met gouden motieven, gouden titel - Zeer goede staat van binnenwerk, gemarmerde schutbladen - Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels