Buitengeweldig werk dat je de gastronomie in al haar facetten zal laten ontdekken -Dit boek is het resultaat van het genie en de passie van Jean-Anthelme Brillat-Savarin, een groot gastronoom en schrijver, die van smaak een kunst, een wetenschap en een filosofie heeft gemaakt.Het is een verzameling meditaties over gastronomie, die diverse en interessante onderwerpen behandelt, zoals de principes van smaak, de kwaliteiten van voedsel, de effecten van de spijsvertering, de regels van de keuken, de geneugten van de tafel, gastronomische anekdotes, originele recepten, portretten van beroemde gastroniomen, enzovoort.U zult ook kennismaken met de auteur, een charmant, geleerd en geestig man, die een rijk en bewogen leven heeft geleid.Hierna volgt La Gastronomie door Berchoux en l'Art de Diner en Ville door Colnet.Brillat-Savarin - Physiologie du goût of Meditaties over transcendentaalse gastronomie - 1874 - Charpentier en Ciexi+525ppGoede staat van de binding, werk in zijn oorspronkelijke halve leren band, gebruikssporen, rillende hoeken en ruggen, gemarmerde rand, met een versierd gouden rug, titel en auteur verguld op rode en groene leren platen.Goede binnenstaat, enkele vlekken, laatste scheur in het cahier, gemarmerde schutbladen, ex librisLeveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.