Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 3

Veiling loopt tot

16 mei, 22:34

Dit boek is de vrucht van het genie en de passie van Jean-Anthelme Brillat-Savarin, een groot gastronoom en schrijver, die van smaak een kunst, een wetenschap en een filosofie maakte -Het is een verzameling meditaties over gastronomie, waarin gevarieerde en interessante onderwerpen aan bod komen, zoals de principes van smaak, de kwaliteiten van voedsel, de effecten van de spijsvertering, de kookregels, de geneugten van tafel, de gastronomische anekdotes, originele recepten , portretten van beroemde gastronomen, enz. -Het werk bevat de titel van het beroemdste literaire werk van de auteur, een werk dat wordt beschouwd als een van de fundamentale teksten van de gastronomie, voor het eerst gepubliceerd in 1826. Het is hier aangevuld met een voorwoord, geschreven door Eugène Bareste (1814-1861), Franse journalist. Aan het einde vindt men "Lantara" door Marie Aycard.Brillat-Savarin - Physiologie du Goût - 1850 - Boulé -280+8 pagina'sCorrecte staat van de binding, werk in de originele zachte kaft, wrijving, vlekken en kleine ontbrekingen, spleet in de rug.Goede binnenstaat, enkele roestvlekken, ongeknipte pagina'sBezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels