Prachtige geïllustreerde uitgave van dit uitzonderlijke werk dat u de gastronomie in al haar facetten zal laten ontdekken.Dit boek is het resultaat van het genie en de passie van Jean-Anthelme Brillat-Savarin, een groot gastronoom en schrijver, die van smaak een kunst, een wetenschap en een filosofie heeft gemaakt.Het is een verzameling meditaties over gastronomie, die diverse en interessante onderwerpen behandelt, zoals de principes van smaak, de kwaliteiten van voedsel, de effecten van de spijsvertering, de regels van de keuken, de geneugten van de tafel, gastronomische anekdotes, originele recepten, portretten van beroemde gastroniomen, enzovoort.U zult ook kennismaken met de auteur, een charmant, geleerd en geestig man, die een rijk en bewogen leven heeft geleid.Deze editie is mooi geïllustreerd met vele houtgravures in de tekst en prachtige losbladige platen door Bertall.Brillat-Savarin / Bertall - Fysiologie van de smaak - 1864 - Furne en Co -Goede staat van de band, werk in rood halfleren, gebruikssporen, gevouwen hoeken en koppen, perkamentrug met versieringen, titel en auteur verguld.Goede binnenstaat, enkele vlekken, mooie initialen, werk versierd met mooie gravures binnen en buiten de tekst, waaronder in de vorm van linten en op de titelpagina, gemarmerde randbladen.Leveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.