Prachtig werk, opgericht door Grimod de La Reynière, beschouwd als de eerste moderne gastronomische gids -Het biedt een gedetailleerd overzicht van culinaire geneugten, verfijnde recepten en tips om van goed eten te genieten. De Almanach der Foodies bevat ook restaurantrecensies en aanbevelingen voor kwaliteitsvoedselproducten.Het omvat de Voedingsroute of Reis van een Gourmand in Parijs, die de beste restaurants per wijk vermeldt.Dit boek is een waardevol getuigenis van de evolutie van de gastronomie aan het begin van de 19e eeuw, waarbij de groeiende belangrijkheid van de kunst van het goed eten in de Franse samenleving wordt belicht.Alexandre Grimod de La Reynière - Almanak van de fijnproevers of voedingskalender - 1803 - Bij Maradan -247ppGoede staat van de band, werk in volledig bruin leren van die periode, gebruikssporen, kleine beschadigingen op de caps, afgeronde hoeken, vergulde roulette op de randen, versierd rug, verguld titel en tomijnummering op maroquinen stukken.Goede binnenstaat, verspreide vlekken, lichte vochtplekken, mooie gravure op de titelpaginaLeveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.