Mooi werk dat gastronomische geschiedenis en culinaire cultuur combineert -Grimod de La Reynière gebruikt een boeiende vertelstijl en gedetailleerde beschrijvingen om de beste adressen voor het eten van uitstekende gerechten in Parijs te presenteren.Cette handleiding bevat gedichten, wandelingen, anekdotes, adviezen en een groot aantal geregistreerde restaurants -Alexandre Grimod de La Reynière - Almanach des Gourmands, Gids voor het maken van voortreffelijk eten - 1806 - Tome IVxx+336ppGoede staat van de binding, werk in volledig bruin leren uit de periode, gebruikssporen, gevlamde hoeken, herstelde deksels, gemarmerde rode randen, versierd rug, met gouden titels en volumeaanduidingen.Goede interne staat, enkele vlekken, mooie gravure aan de voorkant, gemarmerde voor- en achterplat.Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.