Zeldzame originele editie van dit culinaire werk dat de gastronomische tradities van Bordeaux en het Zuidwesten in de schijnwerpers zet.De chef-kok Alcide Bontou (pseudoniem van Jean-Félix Desplanques), die door Curnonsky werd geëerd met de kwalificatie "grote chef", presenteert alle grote recepten uit het zuidwesten en talrijke nationale recepten.Alcide Bontou - Verhandeling over Bourgondische Bordeaux-keuken - 1898 - Feret en Zoonen -xv+684ppGoede staat van de binding, werk in volledige bruin kartonnen kaft uit de periode, vlekken, gebruiksscribben, afgeklapte hoeken, kleine scheurtjes in de rug.Goede binnenstaat, enkele vlekken, enkele pagina's afgestoken en/of gescheurd, zwart-witte foto van een gemeentelyceum in keukenstijl, gedoceerd door de heer A. Bontou, in het voorwoord -Leveringsservice gegarandeerd binnen enkele dagen –
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.