Ga naar de inhoud
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 1

Veiling loopt tot

16 mei, 22:04

Oogst: met de hand geoogst in openwerken kratten. Zorgvuldig sorteren indien nodig.Vinificatie: hele oogst (20 tot 50% afhankelijk van de jaargang). In overeenstemming met het terroir en het profiel van de jaargang, fermenteren en macereren wij 2 tot 3 weken in kleine open vaten, onderbroken door het neerdrukken en overpompen. De gisten zijn inheems (natuurlijk). Persen op een verticale pers. De laatste pressingen worden gescheiden op basis van proeven.Gisting: in eikenhouten vaten, waarvan 25% nieuw is.Duur: 14 tot 18 maanden.Houtsoort: Franse hooggelegen bossen.Gedurende het rijpingsproces worden de beslissingen geleid door wekelijkse proeverijen en aangevuld met technische analyses. Zoals bij al onze wijnen van het huis, blijft ons doel: finesse, uitdrukking van het terroir en respect voor het jaar.
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels