Oogst: met de hand geoogst in openwerken kratten. Zorgvuldig sorteren indien nodig.Vinificatie: hele oogst (20 tot 50% afhankelijk van de jaargang). In overeenstemming met het terroir en het profiel van de jaargang, fermenteren en macereren wij 2 tot 3 weken in kleine open vaten, onderbroken door het neerdrukken en overpompen. De gisten zijn inheems (natuurlijk). Persen op een verticale pers. De laatste pressingen worden gescheiden op basis van proeven.Gisting: in eikenhouten vaten, waarvan 25% nieuw is.Duur: 14 tot 18 maanden.Houtsoort: Franse hooggelegen bossen.Gedurende het rijpingsproces worden de beslissingen geleid door wekelijkse proeverijen en aangevuld met technische analyses. Zoals bij al onze wijnen van het huis, blijft ons doel: finesse, uitdrukking van het terroir en respect voor het jaar.
Veilingagenda gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ons cookie statement. Door verder te gaan op deze website stem je in met deze cookies.