Antiek Klassieke kunst Moderne en hedendaagse kunst

Veilinghuis Korst van der Hoeff

Veilinghuis Korst van der Hoeff in ‘s-Hertogenbosch heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar het begin van de 19e eeuw. Het veilinghuis is vele jaren overgegaan van vader op zoon. Harry Korst vertegenwoordigde sinds 1970 de vierde generatie. In 2000 ging het oude familiebedrijf verder onder de nieuwe naam Korst van der Hoeff veilingen-taxaties, toen medewerker Rob van der Hoeff als vennoot toetrad. Veilinghuis Korst van der Hoeff organiseert ongeveer 10 veilingen per jaar in verschillende categorieën, maar vooral in kunst, antiek, curiosa en inboedel.

Tot de uitgebreide dienstverlening van Korst van der Hoeff veilingen-taxaties B.V. behoort o.a. het opstellen van gespecificeerde taxatierapporten van inboedels en inventarissen. Dit ten behoeve van verzekering, successie of scheiding en/of deling, naar wens kant-en-klaar genummerd.

In 2015 werd bij veilinghuis Korst van der Hoeff de inventaris van het bekende advocatenkantoor Moszkovicz uit Maastricht geveild. De veiling met vooral antiek bracht ruim 85.000 euro op. Vooraf werd de opbrengst op 50.000 euro ingeschat.

Adres

Docterskampstraat 2-B
5222 AM 's-Hertogenbosch
e-mail: info@kvdh.nl

Veilingagenda

Dit zijn de komende veilingen bij dit veilinghuis:
Van dit veilinghuis zijn geen veilingen bij ons bekend.