Bankbiljetten Moderne munten Munten en bankbiljetten Oude munten Postzegels

Heritage Auctions Europe

Heritage Auctions Europe is de Europese tak van Heritage Auctions. De voormalige MPO (Munten- en PostzegelOrganisatie, opgericht 1988) heeft als missie het bevorderen van verzamelen van munten (numismatiek), postzegels (filatelie) en vele andere verzamelobjecten. MPO maakt nu deel uit van Heritage Auctions Europe en heeft daarmee ook vele raakvlakken met andere zaken zoals penningen, bankbiljetten, onderscheidingen, oude ansichtkaarten, gouden en zilveren sieraden, kunst, curiosa in het algemeen, etc.

Het motto van Heritage Auctions Europe is dat we vinden dat ‘er teveel op zolders ligt’, de bekende oude verzamelingen, doosjes met oude sieraden en andere zaken die renteloos liggen te verstoffen. Vaak hebben deze emotionele waarde voor u, bewaren is dan het devies. Maar vaak genoeg doet u er iets meer mee en in dat geval vinden wij het belangrijk dat deze stukken weer bij verzamelaars terechtkomen maar:

De verkoper moet tevens een topprijs krijgen voor zijn of haar stukken!

Daarom zullen wij u in de meeste gevallen verkoop via onze internationale veilingen adviseren, waar stukken of collecties tegen zeer courante prijzen van eigenaar wisselen. Een gratis taxatie vormt altijd de basis, u weet vaak niet wat u in handen heeft. Wij weten dat wel en zullen u naar beste weten adviseren. Als lid van diverse instanties en overkoepelende organisaties verplichten wij ons daartoe.

Adres

Energieweg 7
3401 MD IJsselstein
tel: 030-6063944
e-mail: info@ha-europe.com

Veilingagenda

Dit zijn de komende veilingen bij dit veilinghuis:
(23 jun - 24 jun) Heritage Auctions Europe: Postzegel- en ansichtkaartenveiling
(6 sep - 9 sep) Heritage Auctions: Kunst-, verzamel-, militaria- en sieradenveiling