Ga naar de inhoud

Helaas! Dit kavel is gesloten.

Bekijk hier onze open kavels in de categorie Interieur en decoratie.

Bekijk alle interieur en decoratie
Bekijk kavel bij Catawiki

Huidig bod

€ 26

Veiling loopt tot

17 mei, 22:10

Conditie: Als nieuw, ongebruikt Leeftijd: 2020: Hars en Damaststaal Herkomst: NOORD-AMERIKA Damaststaal: gebruikt voor dit blad bestaat uit lagen koolstofarm en koolstofrijk mengsel die meerdere keren zijn gelast, gesmeed en gehamerd om maximaal 200 lagen te verkrijgen Koksmes: is het meest veelzijdige type keukenmes waardoor het een onmisbaar item is in elke keuken kruiden en noten hakken het in blokjes snijden en snijden van fruit, groenten en vlees knoflook fijnhakken en pletten meloenen doorsnijden Slagersmes: heeft een lang gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt bij het schoon en gemakkelijk doorsnijden van vlees met zaagbeweging Snijden door huid, kraakbeen en botten Portioneren van grote porties vlees, inclusief hele karkassen, ribben en oerstukken van rundvlees Vet en pezen afsnijden Schilmesjes: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een spitse punt, waardoor ze handig zijn voor delicaat meswerk schillen pellen voor garnering garnalen verwijderen overtollig vet van vlees verwijderen Nakiri betekent bladsnijder in het Japans, en dit is de specialiteit van het mes: het fijnhakken, hakken, in blokjes snijden en in plakjes snijden van groenten. Het brede, rechthoekige lemmet kenmerkt hem met een platte en stompe punt die vaak rond en niet puntig is. Naast... lees verder bij Catawiki
Bekijk kavel bij Catawiki

Andere interessante kavels