Duco Avis Veilingen

Duco Avis Veilingen
Noorsestraat 7
7202CJ Zutphen
0575-510749
info@ducoavisveilingen.nl

Duco Avis Veilingen is een nieuw veilinghuis met een nieuwe benadering. Veilen in een nieuwe stijl en sfeer. De toonzaal is 5 dagen per week open ( woensdag t/m zondag van 11 tot 1730) en er kan dan geboden worden op alle producten, ook als ze nog niet voor een veiling gepland zijn. Bieden kan via de QR code op het kavel, schriftelijk en via de internet catalogus. We zoeken met name “antiek ” uit de vorige eeuw, dus Art Deco, vintage etc. Het veilen zelf geschied  maandelijks in de zaal, maar wordt wel aangekleed tot een belevenis. Er is Muziek, een ander leuke act en er komen gast veilingmeesters. Het gebouw leent zich ook voor exposities, workshops en trainingen. Het is goed en makkelijk te vinden direct aan de grens van Zutphen.Facebook